суббота, 16 июля 2011 г.

Молитва перед вкушением пищи


Молитва перед вкушением пищи

 
Очи всех на Тя, Господи, уповают, и Ты даеши им пищу во благовремении: отверзаеши Ты щедрую руку Твою и исполняеши всякое животно благоволения.

или

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Очи всех на Тя, Господи, уповают, и Ты даеши им пищу во благовремении, отверзаеши Ты щедрую руку Твою и исполнявши всякое животное благоволения.

Молитва после вкушения пищи
Благодарим Тя, Христе Боже наш, яко насытил еси нас земных Твоих благ; не лиши нас и Небесного Твоего Царствия, но яко посреде учеников Твоих пришел еси, Спасе, мир даяй им, прииди к нам и спаси нас.

Тайная молитва перед вкушением пищи 
для неумеренных в питании 
(молитва для похудения)
Также молю Тебя, Господи, избави мя от пресыщения, сластолюбия и даруй мне в мире душевном с благоговением принимать щедрые дары Твои, да вкушая их, получу укрепление сил моих душевных и телесных для служения Тебе, Господи, в немногий остаток моей жизни на Земле.

 (keywords: молитва перед едой, какую молитву читать перед едой, молитва перед и после еды, православная молитва перед едой, молитва перед вкушением пищи, отче нашъ, отче наш, молитва отче наш, отче наш текст, отче наш молитва текст, отче наш на русском, отче наш молитва на русском, отче наш текст на русском, отче наш на русском языке, отче наш иже, отче наш иже еси, mp3 отче наш, отче наш молитва mp3, отче наш слова, отче наш слушать, символ веры отче наш, слова молитвы отче наш, молитвы православные отче наш, читать молитву отче наш, молитва после еды, молитва перед и после еды, молитва после вкушения пищи, молитва для похудения, сильные молитвы для похудения, православные молитвы для похудения)

1 комментарий:

  1. Освященная пища, говорят, лучше всякого лекарства: и тело и душу лечит.

    ОтветитьУдалить