суббота, 18 июня 2011 г.

Благословление на вступление в брак. Молитвы.Часть 1



Благословление на вступление в брак. Молитвы. Часть 1


                 Молитва благоверным Петру и Февронии

О велиции угодницы Божии и предивнии чудотворцы, благовернии княже Петре и княгине Февроние, града Мурома предстателие и хранителие, и о всех нас усерднии ко Господу молитвенницы! К вам прибегаем и вам с упованием крепким молимся: вознесите о нас, грешных, святыя молитвы ваша ко Господу Богу, и испросите у благости Его вся благопотребная душам и телесем нашим: веру праву, надежду благу, любовь нелицемерну, благочестие непоколебимо, в добрых делех преуспеяние, мира умирение, земли плодоносие, воздуха благорастворение, телесем здравие и душам спасение. Исходатайствуйте у Царя Небеснаго Церкви Святей и всей державе Российстей мир, тишину и благоустроение, и всем нам житие благополучное и добрую христианскую кончину. Оградите Отечество ваше и вся грады Российския от всякаго зла; и вся правоверныя люди, к вам приходящия и святым мощем вашим поклоняющиеся, осените благодатным действом богоприятных молитв ваших, и вся прошения их во благо исполните. Ей, чудотворцы святии! Не презрите молитв наших, со умилением вам днесь возносимых, но будите о нас приснии l7;редстателие ко Господу, и сподобите нас помощию вашею спасение вечное улучити и Царствие Небесное унаследовати: да славословим неизреченное человеколюбие Отца и Сына и Святаго Духа, в Троице покланяемаго Бога, во веки веков. Аминь.


О покровительстве вступающим в брак



К вам, святии безсребренницы и чудотворцы Космо и Дамиане, яко к скорым помощником и теплым молитвенником о спасении нашем мы, недостойнии, преклонше колена, прибегаем и припадающе усердно вопием: не презрите моления нас грешных, немощных, во многая беззакония впадших, и по вся дни и часы согрешающих. Умолите Господа, да прибавит нам, недостойным рабом Своим, великия и богатыя Своя милости: избавите нас от всякия скорби и болезни, вы бо прияли есте от Бога и Спаса нашего Иисуса Христа неоскудную благодать исцелений, ради твердыя веры, безмезднаго врачевания и мученическия кончины вашея... Ей, m1;годницы Божии, не престайте молящеся за ны, с верою к вам притекающия: аще бо по множеству грехов наших и несмы достойни милосердия вашего, обаче вы вернии подражателие человеколюбия Божия суще, сотворите молитвами вашими, да плоды достойны покаяния приносяще, и в вечный покой достигнем, хваляще и благословяще дивнаго во святых Своих Господа и Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, и Пречистую Матерь Его, и ваше теплое заступление всегда, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Прослушать молитву Святым Косьме и Дамиану:



 Молитвы о счастии брака    Часть 2
http://ja-pravoslavniy.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html




(иконы святых православные иконы, православные иконы скачать бесплатно, 
православные иконы божьей матери, иконы православной церкви, бесплатные православные иконы, православные иконы фото, русская православная икона, православные иконы богородицы, чудотворные православные иконы, православный сайт иконы, изображения православных икон, иконы русской православной церкви, православные иконы и молитвы, православные иконы иисуса христа, православные иконы смотреть,
православные молитвы святым, православные молитвы mp3, молитвы православные слушать, православный сайт молитвы, молитвы православные читать, молитвы православные на русском, православные молитвы святым, православные молитвы на русском языке, молитвы православной женщины, молитвы православной церкви, православные молитвы о детях, аудио молитвы православные, тексты молитв православных, песни молитвы православные, молитвы для беременных православные, молитва для беременных женщин православная, православные молитвы о замужестве, основные православные молитвы, православные молитвы о любви, разные православные молитвы, сильные православные молитвы, лечение православными молитвами, молитвы православных христиан, православные молитвы о помощи, главные православные молитвы, православная молитва о муже, короткие православные молитвы, православные молитвы о семье) 

Комментариев нет:

Отправить комментарий